“You can be gorgeous at thirthy,
charming at forthy &
irresistable 
for the rest of your life”

– Coco Chanel –

Waarom is afslanken in de overgang zo moeilijk?


Dit komt omdat er tijdens de overgang tal van veranderingen plaatsvinden in je lichaam. Over het algemeen wordt afslanken door deze veranderingen bemoeilijkt. De belangrijkste factor die al je pogingen om af te slanken in de menopauze dwarsboomt, is de razendsnelle afname van het vrouwelijke hormoon oestrogeen.
Gewichtstoename en de overgang gaan dan ook vaak hand in hand. Het is heel normaal dat je in deze periode wat kilo’s – tot 5 kilo – aankomt. Als je echter meer dan 5 kilo aankomt en je daar doodongelukkig mee bent en als je je streefgewicht wilt behouden of terug wilt krijgen, dan is het noodzakelijk om vanaf nu je leefstijl en je eetgewoonten blijvend te veranderen.
Het MenuCure-programma helpt je daarbij!

 


Hoe werkt het MenuCure-programma?


MenoCure is ontwikkeld door Leen Steyaert (www.menocure.be), complementair en orthomoleculair nutritioniste. Het programma wordt ondersteund door ampullen die 100% natuurlijke stoffen bevatten die bijdragen tot het wegwerken van je opgeslagen vetvoorraden en helpt je om van je lichaam weer een vetverbrandingsmachine te maken. Het ondersteunt tevens je hormonen om deze terug in balans te brengen. Hierdoor zal het ook een bijdrage leveren tot het verminderen van andere klachten – zoals opvliegers- en het optimaliseert de verbranding van je buikvet. Tegelijk wordt je lichaam ondersteund in het elimineren van afvalstoffen en gaat je hongergevoel afnemen. Het draagt bij op een veilige en harmonieuze manier tot het verliezen van enkel overtollig vet en geen verlies van onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa. Tijdens de kuur wordt je begeleid en ondersteund en wordt er jou een gezond voedingspatroon aangeleerd, aangepast aan jouw behoeften.
Door te starten met het MenoCure-programma investeer je in je gezondheid voor de rest van je leven zodat je ook na de menopauze blij bent met jezelf, zowel vanbinnen als vanbuiten.

 


Voor wie is MenoCure?

 

 • Voor vrouwen vanaf ca. 45 jaar, vanaf het moment dat ze in de overgang komen en merken dat het moeilijker wordt om hun gewicht onder controle te houden.
 • Voor vrouwen in de overgang die iets willen doen aan hun overtollig buikvet en vetopstapeling rond de taille en heupen.
 • Voor vrouwen in de overgang die vroeger al tevergeefse pogingen hebben gedaan om af te slanken en nu vastberaden zijn om de stap te zetten naar een gezonde en slanke levensstijl.
 • Voor alle vrouwen boven de 45 jaar met overgewicht.
 • Voor oudere en jongere vrouwen met hormoonproblemen (schommelingen) die willen afslanken.

 

 

Waaruit bestaat de MenoCure-kuur?


De MenoCure-kuur duurt minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen). Daarna volgt de stabilisatiefase (je nieuwe gewicht consolideren) (3 tot 6 weken).

 • 36 ampullen in drie doosjes van 12 stuks
 • Een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten
 • Het supplement MenoFit (essentiële vitaminen en mineralen en kruidenextracten)
 • 3 pipetjes
 • Een lintmeter die tegelijk je BMI weergeeft
 • Het boek Jouw Menopauzeplan, waarin je uitgebreid kunt lezen hoe je in 6 stappen stralend door de overgang komt
 • 4 begeleidingscontacten (incl. weging en meting)
 • Toegang tot allerlei inspirerende recepten en tips & tricks op de website van Menocure 
 • Kuren worden ook via de post verzonden (online begeleiding)

Erkende therapie in België: NUTnummer: NUT_AS 3832/4

Conform de huidige Europese richtlijnen mogen geen gezondheidsclaims gedaan worden.

Geen zin om te koken of geen tijd? 

​Binnen de lijnen van het LipoLip MenoCure programma bieden we een voedingslijn die hierop volledig aangepast is en ontwikkeld is door onze chef-kok!

​Geen gedoe meer met boodschappen of piekeren wat je nu wel en niet mag eten, recepten uit te pluizen, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden die je optimaal kan geven wat je lichaam nodig heeft.

​Wij bieden jou een pakket kwaliteitsvolle voeding aan voor een volledige dag, vers bereid door onze chefs en geleverd aan 𝗵𝘂𝗶𝘀 𝗼𝗳 𝗸𝗮𝗻𝘁𝗼𝗼𝗿.

​My LipoLip Bag bestaat uit 2 maaltijden:

 • 2 x 100 gr vis / vlees / vegetarisch met minimum 2x 350 gr tot 500 gram groenten
 • 1 potje rauwkost
 • 250 ml soep
 • 500ml detox water
 • 2 stukken fruit of fruitbereidingen

​Volledig bereid binnen de lijnen van het ‘LipoLip’ afslankingsprogramma. Dit alles kan je nuttigen gedurende de volledige dag en naar eigen wens. We houden uiteraard ook rekening met allergenen!

​Niet onbelangrijk: de verpakking bestaat uit mooie doosjes biologisch afbreekbare plastic. De voeding is zoveel mogelijk van bio en lokale afkomst.

Informatie en bestellingen: https://www.mylipolipbag.be/

Info Leen Steyaert: 0499/084846

Info en bestellingen Chef-kok Arno de Landtsheer: 0499/130110

Voedingscoach Valerie